Nakliye - MDS Yazılım MDS Yazılım
MDS Yazılım MDS Telefon
 

NAKLİYE YÖNETİMİ
Nakliye
Ağır Nakliye
MDS NAKLİYE YÖNETİMİ

YURTDIŞI NAKLİYAT

Yurtdışı Sefer Takibi

Yurtdışı seferlere bağlı olarak sefer bilgileri, römork bilgileri, sürücü bilgileri, yük bilgileri detaylı olarak tutulabilir. Bir sefere birden fazla sürücü bağlanabilir. Sürücü hesapları sefer bazlı ve sürücü bazlı takip edilebilir. Sefere istinaden birden fazla fatura kesilebilir. Sefer maliyeti ve karlılığı sefer bazından görülebilir. Sefer karşılaştırma ekranları ile seferlerin maliyetleri ve karlılıkları rahatlıkla kıyaslanabilir. Sefer bazlı yakıt karşılaştırma ekranı ile seferlerin yakıt giderleri rahatlıkla takip edilebilir.

Yurtdışı Römork Takibi

Çekicilere bağlanılmış römorkların kayıt girişi ve römorkların takip edildiği ekrandır. Römorklara bağlı tır karneleri ve sefer bilgileri takip edilir. Çekiciye birden fazla römork bağlanılabilir. Sevkiyatı olan ve olmayan römorklar izleme ekranları sayesinde ayrıntılı olarak izlenilebilir. Sürekli kayıt girişi ve römork aktar özelliği sayesinde aynı römorklar tekrar kopyalanabilir. Uzun süren kayıt girme işlemi ortadan kalkar.

Yurtdışı Sevkiyat Takibi

Römorka bağlanılmış sevkiyatların takibinin yapıldığı ekrandır. Bir römorka birden fazla sevkiyat ve sevkiyat içindeki yük bilgileri tanımları yapılabilir. Sevkiyata bağlı birden fazla fatura kesilebilir. Sevkiyat aktar özelliği ile aynı sevkiyat ve yük bilgileri kopyalanabilir.

Yurtdışı Sürücü Hesabı

Sürücünün yapmış olduğu yurtiçi, yurtdışı masraflarının kayıt edildiği ekrandır. Sürücü hesabı ekranı içinde sürücüye verilmiş tüm avansları ve sürücünün seferden iade ettiği tutarları TL, USD, EURO bazlı olarak ayrı ayrı takip edilebilir.

Yurtdışı Tır Karne Takibi

Tır Karne Takibi ekranı ile alınmış tüm tır karnelerin başlangıç, bitiş, iade tarihleri takip edilebilir. Hangi tır karnelerin seferlere bağlı olup veya olmadığı görülebilir. Tır karnelerine aktif, pasif özelliği verilerek kullanımda olmayan tır karnelerin görünmeleri engellenebilir.

Yurtdışı Sefer Maliyet İzle

Yurtdışı sefer maliyet izle ekranı sayesinde yurtdışı için açılmış tüm seferlerin gelir ve gider karşılaştırması yaparak seferin maliyet ve karlılık durumunu görebilirsiniz.

Yurtdışı Sürücü Maliyet İzle

Yurtdışı sürücü maliyet izle ekranı sayesinde yurtdışı için açılmış tüm seferlerin sürücü gelir ve gider karşılaştırması yaparak sürücünün yapmış oluğumu harcamaları görebilirsiniz.

Sevkiyat Hareket İzle

Sevkiyat hareket izle ekranı sayesinde yurtdışı için açılmış tüm sevkiyat ve sevkiyatlara bağlı yük bilgilerini ve faturaları detaylı bir şekilde görebilirsiniz.

Römork Hareket İzle

Römork hareket izle ekranı sayesinde yurtdışı için açılmış tüm römork ve römorka bağlı sevkiyat bilgilerini detaylı bir şekilde görebilirsiniz.

YURTİÇİ NAKLİYAT

Yurtiçi Sefer Takibi

Yurtiçi seferlere bağlı olarak sefer bilgileri, sürücü bilgileri, yük bilgileri detaylı olarak tutulabilir. Sürücü hesapları sefer bazlı ve sürücü bazlı takip edilebilir. Sefere istinaden birden fazla fatura kesilebilir. Sefer maliyeti ve karlılığı sefer bazından görülebilir. Sefer karşılaştırma ekranları ile seferlerin maliyetleri ve karlılıkları rahatlıkla kıyaslanabilir. Sefer bazlı yakıt karşılaştırma ekranı ile seferlerin yakıt giderleri rahatlıkla takip edilebilir.

Yurtiçi Sürücü Hesabı

Sürücünün yapmış olduğu tüm masrafların kayıt edildiği ekrandır. Sürücü hesabı ekranı içinde sürücüye verilmiş tüm avansları ve sürücünün seferden iade ettiği tutarları görebilirsiniz.

Taşıma İrsaliyesi Girişi

Seferde taşınan yük bilgilerinin tutulduğu ekrandır. Bir sefere istinaden birden fazla yük bilgisi girilebilir. Tanımlanmış olan fiyat listelerine istinaden taşınan yükler otomatik olarak fiyatlandırılır.

Toplu Fatura Oluşturma

Toplu faturalaştırma ekranı sayesinde oluşturulmuş tüm yurtiçi irsaliyelerin faturaları hızlı bir şekilde kesilir.

Toplu Fark Faturası Oluşturma

Toplu fark faturalaştırma ekranı sayesinde yurtiçi için oluşturulmuş irsaliyelerdeki fiyat tutarlarını güncelleyerek tekrar faturalandırabilirsiniz. Yurtiçi taşıma irsaliyeleri ekranından fark tutarlarını da takip edebilirsiniz.

Yurtiçi Sefer Maliyet İzle

Yurtiçi sefer maliyet izle ekranı sayesinde yurtiçi için açılmış tüm seferlerin gelir ve gider karşılaştırması yaparak seferin maliyet durumunu görebilirsiniz.

Taşıma İrsaliyesi Aktar

Taşıma irsaliyesi aktar ekranı ile Excel programında hazırlanılmış ilgili alanlar sayesinde yüzlerce sefer ve irsaliye saniyeler içinde oluşturulur.

Yakıt Aktarımı

Yakıt pompalarından dışa alınmış bilgiler yakıt aktarımı ekranı sayesinde sisteme aktarılır. Aktarılan bilgiler daha sonra seferlerle ilişkilendirilerek yakıt sefer hesabına dahil edilmiş olur.

Toplu İrsaliye Dökümü

Toplu İrsaliye Dökümü ekranı sayesinde tüm yurtiçi için açılmış irsaliyelerin dökümünü alabilirsiniz.

GENEL

Sürücü Avans ve İade Formu

Sürücü avans ve iade formları hem toplu hem de sadece ilgili sürücü ye verilmek üzere hazırlanmış ekranlardır. Toplu avans formları ile tüm sürücülere sefere bağlı veya sefere bağlı olmadan hızlı bir şekilde avans verilebilir.

Sürücü Personel Kartı

Sürücü Personel Kartı ekranı ile sisteme kayıt edilmiş tüm personellerin kayıtlarını takip edebilirsiniz. Personel kartına eklenen resimler tüm sürücü ekranlarında gözükmektedir. Böylece hatalı girişin önüne geçilmiş olur.

Araç Bilgi Kartı

Araç bilgi kartı ekranı ile çekicilerin ve römorkların bilgilerini (Ruhsat, Lastik, Avadanlık, Belgeler vs.) takip edebilirsiniz.

Kasa İzleme Ekranı ve Raporları

Yetki dahilinde kasalar ister detaylı istenilirse de toplu şekilde TL, Euro, Dolar v.b. para birimlerinde izlenebilir.

Sürücü İzleme Ekranı ve Raporları

Sürücülerin almış olduğu avanslar, yapmış olduğu harcamalar ister detaylı istenilirse de toplu şekilde TL, Euro, Dolar v.b. para birimlerinde izlenebilir.

Katalog için TIKLAYIN!